Gi teamet ditt tilgang
Opprett brukerkontoer, grupper dem om ønskelig, og gi hver person riktig rolle i et prosjekt.
Å gi teamet ditt tilgang til et prosjekt består av to ting: en konto å logge inn med (opprettes én gang, for hele organisasjonen) og tilgang til prosjektet med en rolle (gis per prosjekt). Grupper gjør at den andre delen skalerer.
1. Opprett kontoer
Hvor: Brukere.
Hver person trenger en pålogging. I Brukere klikker du på Ny for å legge til en — med Navn, E-post og et første Passord. Personen endrer passordet første gang vedkommende logger inn, så det er bare en overleveringshemmelighet som må deles på en sikker måte.
Se Brukere for hvordan du administrerer kontoer etterpå.
2. Grupper personer (anbefalt)
Hvor: Brukergrupper.
I stedet for å gi tilgang person for person kan du samle personer som trenger samme tilgang, i en brukergruppe — «Driftsoperatører», «Driftsledere». Opprett en fra Ny, gi den et navn og legg til medlemmene.
Når du gir en gruppe tilgang til et prosjekt, får alle i gruppen rollen, og du administrerer medlemskapet på ett sted i stedet for å redigere hvert prosjekt. Det er den skalerbare måten å styre tilgang på.
3. Gi tilgang i prosjektet
Hvor: Prosjekter › ditt prosjekt › Tillatelser.
Åpne prosjektets Tillatelser, klikk på knappen Rediger, legg deretter til en bruker eller gruppe med Ny og søk etter en bruker eller gruppe. Velg den og angi rollen i hvert applikasjonsfelt som gjelder:
- Cloud — Leser · Forvalter · Administrator (hva de konfigurerer i Cloud).
- Cloud + Edge — Leser · Operatør (en driftsrolle i begge appene).
- Edge — Leser · Operatør (hva de gjør på den lokale Edge-installasjonen).
Minst ett felt må være angitt. Klikk på Legg til, deretter Lagre. Du kan legge til flere brukere og grupper samtidig og redigere roller samlet senere.